Buy this product
700 Lekë

Spiunia ( Published by: Toena in 2017 )

Author:  Paulo Coelho

Paris, burgu Saint-Lazare, 1917. Një grua pret me krenari fatin e saj. Ka vetëm një dëshirë: që e bija të dijë të vërtetën, që të mos i besojë askujt veç së ëmës. Kështu, merr laps e letër për të treguar jetën e saj të guximshme dhe të përfolur. Ajo është Mata Hari, gruaja më e adhuruar dhe më e dëshiruar e kohës së saj: balerinë turbulluese, grua joshëse e pagabueshme në zgjedhjen e burrave më të pasur e të fuqishëm, e aftë të jetë për ta kurtizane, dashnore dhe njeri i besuar; ndoshta, edhe për këtë arsye, ngjallte xhelozi dhe smirë te gratë e aristokracisë parisiene.Ajo është një grua me emra të shumtë: Margareta, emri i lindjes, znj. MekLeod, siç njihej në Javë; H2I, emri i koduar që i caktuan gjermanët gjatë luftës. E shkuara e Mata Harit është e errët, e tashmja e saj gjithmonë e rrezikshme: ia kushtoi jetën lirisë dhe dëshirës, sfidoi paykimet e shoqërisë, ndërsa tani mban akuzën çnderuese të spiunes.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-235-68-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm

More About the Author

Paulo Coelho -

Paulo Coelho u lind në Rio de Zhanero në vitin 1947. Është konsideruar një nga autorët jug – amerikanë më të rëndësishëm të dhjetëvjeçarëve të fundit. Veprat e tij, të botuara në mbi 120 vende të botës dhe të përkthyera në më se 47 gjuhë të ndryshme, janë shitur në më shumë se 27 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania