Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore: Tempulli i rubinit të zjarrit ( Published by: Botime Pegi in 2017 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

U nisa në kërkim të Rubinit të Zjarrit me nëndetësen e verdhë të profesor Voltit. Sa shumë rreziqe kishte në pyllin misterioz të Amazonës! Milingona gjigante, merimanga leshtore, piranja të uritura dhe bimë mishngrënëse... I ndihmuar nga pasardhësit e Inkansve, do të arrij t'i tregoj vendin një bande brejtësish të paskrupullt që shkatërron pyllin e çmuar!"

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2017)
  • Published in: 2017
  • ISBN-13: 978-9928-248-43-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 140 x 185 x 10 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania