Buy this product
1000 Lekë

Të gjithë këtu ! ( Published by: in 2017 )


Si erdhi familja jote këtu? Cila eshtë festa jote e preferuar gjatë vitit? Cilën lojë luan më me kënaqesi dhe në cilën gjuhe i kendon këngët e tua të preferuara? Fëmijët në këtë libër vijnë nga shumë vende. Disa janë të rinj këtu . Të tjerë kanë lindur këtu, por jo gjyshërit e tyre. Tani jetojmë të gjithë këtu së bashku. Kjo është interesante dhe argëtuese, por ndonjëherë e vështirë. Diçka është e sigurt: Kush është kureshtar, fiton gjithnjë! Një libër plot jetë dhe kuptimplotë mbi bashkëjetesën tonë të pasur.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • ISBN-13: 978-9928-230-10-2
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 210 x 265 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania