Buy this product
1000 Lekë

Zarathustra : Perëndia që vallëzon ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  OSHO
Translator:  Fatmir Dibra

Në vizionin e Oshos, Zarathustra është, si të thuash, një njeri i përparuar dhe i shquar: njeri, i cili mund të qeshë e të derdhë lot njësoj si secili prej nesh, i cili mund të përjetojë tmerrin dhe teprinë e ndjenjave, krenarinë dhe vetëmohimin, dobësinë dhe fuqinë. Ai flet me ne fare haptas, duke ia lënë plotësisht gjykimit tonë, të jemi dakord apo jo, ta mbështesim atë apo të ecim në rrugën tonë. Dhe çdo gjë që na ka mësuar ai, na e ka mësuar si mik, duke çarë përmes të gjitha hyrjeve dhe daljeve drejt rrugës së të vërtetës, duke parë me vëmendje të përqendruar çdo hap dhe kthesë. Kështu që çdo bisedë e Oshos bëhet mësim për një temë të veçantë, kurse çdo temë është një hap në thellësi të udhëtimit. Kështu lindi "Perëndia që mund të vallëzojë" - njeriu që bëhet Perëndi, njeriu që guxoi të hiqte të gjitha prangat e virtyteve të rreme e të vlerave, i cili merr guximin të vallëzojë në pafajësinë tokësore dhe nga gëzimi i tepërt, duke kënduar "të shenjtën" po të vetë jetës.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-165-08-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 228
  • Book dimensions: 135 x 205 x 16 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania