Buy this product
700 Lekë

Bona fide ( Published by: Ombra GVG in 2012 )

Author:  Fatos Tarifa

“Bona Fide” është libri ku sociologu, studiuesi i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe diplomati Fatos Tarifa sjell të përmbledhura polemikat me studiuesit Albert Ndoja, Ferit Duka, Gentian Elezi, Bernd Fischer, Rexhep Meidani, Servet Pëllumbi, Rexhep Qosja, Francis Fukuyama dhe Fareed Zakaria. “

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-06-020-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 168
  • Book dimensions: 118 x 188 x 16 mm

More About the Author

Fatos Tarifa -

All rights reserved. © 2015 Library Albania