Buy this product
600 Lekë

Një botë e mbarsur për shekullin e 21-të ( Published by: Minerva in 2014 )

Author:  Fatos Tarifa

Fatos Tarifa, sociolog, studiues i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe diplomat, është Drejtor i Institutit të Studimeve Sociale dhe të Politikave në Universitetin Europian të Tiranës. Për shumë vjet me radhë ai ka mbajtur një sërë pozicionesh akademike në disa universitete amerikane si: The University of North Carolina (Chapel Hill), Camp-bell University, Webster University dhe Eastern Michigan University. Autor i 32 librave dhe i më shumë se 50 artikujve studimorë të botuar në revista akademike të indeksuara në SHBA dhe në Europë, Tarifa është ndër anëtarët themelues të Akademisë Shqiptare të Arteve dhe të Shkencave në vitin 2011, anëtar i Akademisë së Shkencave Politike në New York (nga viti 1995) dhe anëtar i Shoqatës Sociologjike Amerikane (nga viti 1992). Ai është themeluesi dhe kryeredaktori i revistës akademike Sociological Analysis, si edhe anëtar i bordeve editoriale të revistave ndërkombëtare Journal of Social Sciences dhe Journal of Applied Social Science.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-164-96-4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 192
  • Book dimensions: 116 x 197 x 19 mm

More About the Author

Fatos Tarifa -

All rights reserved. © 2015 Library Albania