Buy this product
1000 Lekë

Princesha mbi bizele dhe përralla të tjera ( Published by: Vëllezërit Tafa in 2017 )

Translator:  Taulant Tafa,

Në këtë libër do të gjeni këto përralla: Princesha mbi bizele; Zonja Hole; Princesha dhe çanta magjike; Liza në botën e çudirave, Gjerdani i princeshës, Princesha dhe bretku.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Vëllezërit Tafa (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 156
  • Book dimensions: 236 x 306 x 16 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania