Buy this product
900 Lekë

Engjëjt nuk zbresin në tokë ( Published by: Dyrrah in 2015 )

Author:  Viktor Canosinaj

Historia e vecantë e jetës së një gruaje, e vendosur në tri periudha kohore: monarki, Luftën e Dytë Botërore dhe komunizëm; sfida që ajo i bën shoqërisë dhe moralit të saj fals në emër të një dashurie të madhe. Një histori për të gjitha gratë që sfidojnë kohën e tyre, një histori për të gjithë burrat që u qëndrojnë pranë

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dyrrah (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 9928-473-87-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 394
  • Book dimensions: 141 x 208 x 24 mm

More About the Author

Viktor Canosinaj -

Viktor Canosinaj lindi në vitin 1960 në Vlorë. Fëmijërinë dhe rininë i kaloi në qytetin e Durrësit. Pas studimeve universitare ne Gjuhë - Letërsi, punoi mësues letërsie, gazetar dhe përkthyes. Ai gjithashtu ka punuar për kujdesën e fëmijëve në një fshat të SOS-it. Në vitet 70 publikonte poezi dhe ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania