Buy this product
600 Lekë

Pesë yje mbi mjerim ( Published by: Argeta LMG in 2009 )

Author:  Kujtim Dashi

Vëllimi me tregime dhe novela “Pesë yje mbi mjerim”, shënon një arritje të re dhe e vendos autorin, prozatorin e njohur Kujtim Dashi, midis atyre autorëve që i kanë sjellë vlera dhe risi letërsisë bashkëkohore shqiptare. Shkrimtari ka pasqyruar me realizëm jetën shoqërore duke e sjellë të djeshmen, por edhe realitetin e sotëm pa zbukurime artificiale, duke i dhënë me personazhet e veta frymëmarrje dhe një përmasë të re letërsisë sonë. Njëherazi proza e tij gjykoj se është edhe një pikë referimi për krijuesit e rinj që lëvrojnë gjininë e tregimit, për ta bërë letërsinë dhe artin shprehës të botës shpirtërore të asaj pjese të shoqërisë së cilës i përket.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-17-56-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 216
  • Book dimensions: 138 x 206 x 15 mm

More About the Author

Kujtim Dashi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania