Buy this product
600 Lekë

Andrra e Prêtashit ( Published by: in 2008 )


Ky libër, me një zhanër të rrallë në letrat shqipe, sjell një botë mes reales dhe fictionit, përmes një narracion brilant të At Anton Harapit. Andrra e Prêtashit shënon një kulminacion në letërsinë non-fiction

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-61-74-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 226
  • Book dimensions: 158 x 234 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania