Buy this product
800 Lekë

Një histori shkodrane ( Published by: in 2016 )

Translator:  Albana Nexhipi

PAOLO MUNER.Oficer i Forcave Detare Italiane (Roja Bregdetare), 72 vjeç, triestin, ka kaluar tri vjet me shërbim në Shqipëri. Pasi u largua nga shërbimi aktiv, iu dedikua kërkimeve në historinë e Shqipërisë. Publikoi me shtëpinë botuese Jozef, Durrës, "Jo vetëm Hymni i flamurit" dhe "Shpnésa e Schypeniis (Shqiptarë të Trieshtit)", të dyja në version dy gjuhësh, me përkthim në shqip nga Albana Nexhipi. Ka bashkëpunuar me periodikët e mëposhtëm shqiptarë: "Albanianews", "Hermesnews", "Hylli i Dritës", "Academicus", "Klan", "Mbrojtja", "Rilindasi", "Telegraf,Gazeta "Vatra", dhe 'Tirana Review of Books". Ka marrë pjesë në doku-filmin e Visar Vishkës, "DODA: The Life and Adventures of Franz Baron Nopcsa" (Maqedoni, 2016).

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-189-93-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 146 x 203 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania