Buy this product
1300 Lekë

Fuqia ( Published by: Dudaj in 2017 )

Author:  Rhonda Byrne

Ky është një libër për forcën më të madhe në univers – Fuqinë për të pasur gjithçka që dëshiron. Pa Fuqinë ti nuk do të mund të kishe lindur. Pa Fuqinë nuk do të kishte asnjë qenie njerëzore në planet. Çdo zbulim, shpikje dhe krijim njerëzor mundësohet nga Fuqia. Një shëndet i mirë, një marrëdhënie e shkëlqyer, një karrierë e admirueshme, një jetë e mbushur me gëzim dhe me para, aq sa të nevojiten për të bërë e për të pasur gjithçka dëshiron, të gjitha këto mundësohen nga Fuqia. Jeta e ëndrrave të tua ka qenë gjithmonë më pranë sesa e ke menduar, pasi Fuqia për të pasur gjithçka të mirë në jetë është brenda teje. Për të krijuar dhe ndryshuar gjithçka, të duhet vetëm një gjë: FUQIA.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-484-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 139 x 181 x 15 mm

More About the Author

Rhonda Byrne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania