Buy this product
600 Lekë

Poliana ( Published by: OMSCA-1 in 2006 )

Author:  Eleanor H. Porter
Translator:  Guri Shyti

Në një qytet të vogël në Perëndim, 11-vjeçarja Poliana humb të ëmën dhe më pas edhe të atin si pasojë e sëmundjeve. Ky libër përshkruan sesi jetimja shkon të jetojë me tezen që banon në anën tjetër të vendit. Për fat të keq, tezja e saj nuk do, por e pranon vajzën në shtëpi vetëm sepse është e detyruar. Natyra e qeshur dhe miqësore e Polianës, gjithsesi, do të transformojë gjithë fshatin.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-52-76-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 216
  • Book dimensions: 133 x 203 x 18 mm

More About the Author

Eleanor H. Porter -

All rights reserved. © 2015 Library Albania