Buy this product
600 Lekë

Kopshti sekret ( Published by: OMSCA-1 in 2006 )

Translator:  Sokrat Gjerasi

Kur erdhi në Miselltuajt Menor, në çifligun e burrit të hallës në Jorkshir, Meri Lenoksi jo vetëm që kishte një pamje për ibret, por edhe nuk sillej fort mirë. Përfytyroni një vajzë të vogël arrogante, dhjetë vjeçe, me fytyrë të dobët inatçore e me trup të brishtë, shtoni zbehtësinë e lëkurës dhe pa vështirësi do të kuptoni pse prania e saj në Miselltuajt nuk gëzonte asnjë njeri.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-52-89-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 135 x 200 x 18 mm

More About the Author

Frances Hodgson Burnett -

All rights reserved. © 2015 Library Albania