Buy this product
600 Lekë

Shpërthime shpirti ( Published by: in 2016 )


Ashtu si zogjtë me gjoks të lirë këndojnë Atë këngë që ja do shpirti Ashtu dhe unë si në tastjerë godas Me vargun që më del nga shpirti.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-204-95-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 138 x 203 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania