Buy this product
1100 Lekë

Ditar i pashkruar ( Published by: in 2016 )


I përzgjedhur nga botuesit e New York Times Book Review si fitues i çmimit “Alex” I përzgjedhur si libri më i mirë i vitit nga NPR San Francisko Chronicle Entertainment Weekly, The Huffington Post, Amazon, Buzzfeed, Grantland Booklist, St. Louis Post-Disptach, Shelf Awarness, Book Riot School Library Journal, Bustle, Time Out New York “Ng-ja i zhvendos ngjarjet plot mjeshtëri... duke krijuar një sërë misteresh dhe duke nxjerrë në pah një sërë të vërtetash që të çojnë të gjitha te pyetja fillestare: çfarë i ndodhi Lidias?... Një kryevepër!” - Los Angeles Review of Books “Jashtëzakonisht prekëse... Një vepër e shkruar me mjaft mjeshtëri dhe që analizon mosmarrëveshjet dhe pikëllimin e një familjeje. Aty do ta gjejnë veten të gjithë ata që kanë përjetuar një dramë familjare.” -The Boston Globe “Shumë e thellë. Me mjeshtëri dhe forcë bindëse, autorja ilustron mënyrën se si disa humnera në komunikim nuk mund të mbushen kurrë.” - San Francisco Chronicle “Në këtë roman, autorja i ka vënë dy qëllime vetes: të sjellë një libër emocionues dhe të rrëfejë një histori përtej ngjarjes që ka ndodhur... Këtu shohim se shfaqet portreti i ndjerë i një familjeje që përpiqet të gjejë vendin e saj në histori, dhe i një vajze të re që shpreson ta realizojë këtë. Në fund të fundit, ky është një roman që flet për barrën e rëndë të të qenit i pari brenda llojit, një barrë së cilës jo gjithmonë i mbijeton.” - Alexander Chee, the New York Times book review “Një vepër e arrirë... Një vepër e trishtueshme. Celeste Ng arrin që me zotësinë e saj të ndërtojë një roman kaq kompleks, që u përket brezave të ndryshëm. “Ditar i pashkruar” është një libër i këndshëm, e cili hedh dritë mbi të fshehtat që mbajnë të bashkuar një familje amerikane dhe që njëkohësisht e përçajnë atë.” - Los Angeles Times “Një rrëfim misterioz dhe një depërtim i thellë në jetën e një familjeje të përzier... një vepër shpërthyese.” - Entertainment Weekly “Një libër plot mjeshtëri dhe emocion... Temat e shoqërizimit të sjella nga autorja ndërthuren për të rrëfyer një histori të ndjerë dhe plot emocion.” - O. The Oprah Magazine

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-216-04-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 147 x 216 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania