Buy this product
700 Lekë

Darka e gabuar ( Published by: Onufri in 2009 )

Author:  Ismail Kadare

Një darkë krejtësisht e pazakontë, me një mister midis, është subjekti i romanit “Darka e gabuar” e Ismail Kadaresë. Ndonëse i bazuar mbi një ngjarje të vërtetë, që ka trazuar vite më parë një qytet të tërë, e vërteta e darkës ka mbetur ende sot e pashpjeguar plotësisht. Për shkak të komplotit të bluzave të bardha në Kremlin dhe të vdekjes së Stalinit, hetimi i darkës merr befas përmasa planetare. Kadareja jep një version të tij të ngjarjes, në një roman që ta mban frymën pezull deri në rreshtin e fundit.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-99943-42-72-3
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 140 x 208 x 14 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania