Buy this product
800 Lekë

Brida ( Published by: Toena in 2012 )

Author:  Paulo Coelho

" E si mund ta kuptoj se cila është gjysma tjetër e imja?" "Duke rrezikuar por duke mos rreshtur kurrë së dashuri."

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-797-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 272
  • Book dimensions: 129 x 197 x 20 mm

More About the Author

Paulo Coelho -

Paulo Coelho u lind në Rio de Zhanero në vitin 1947. Është konsideruar një nga autorët jug – amerikanë më të rëndësishëm të dhjetëvjeçarëve të fundit. Veprat e tij, të botuara në mbi 120 vende të botës dhe të përkthyera në më se 47 gjuhë të ndryshme, janë shitur në më shumë se 27 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania