Buy this product
700 Lekë

Letra të grave që dashurojnë tepër ( Published by: Onufri in 2005 )

Author:  Robin Norwood
Translator:  Guri Shyti

Pse dashuria shndërrohet në "dashuri të tepërt" dhe kur ndodh kjo? Pse gratë nganjëherë, ndonëse e njohin partnerin e tyre si njeri të papërshtatshëm ose të papranueshëm nuk arrijnë dot të shkëputen prej tij? Ndërkohë që shpresojnë dhe dëshirojnë që "ai" të ndryshojë, në të vërtetë, përfshihen gjithnjë e më shumë në një mekanizëm të mësuari me gjendjen. “Letra të grave që dashurojnë tepër”, një bestseller që ka arritur rekordin prej 5 milionë kopjesh të shitura, jep një varg rastesh, në të cilët janë shpalosur në mënyrë brilante shkaqet se pse shumë gra dashurohen me burra që nuk përshtaten dhe i harxhojnë kot energjitë e tyre për t'i ndryshuar ata. Robin Norwood, me simpati dhe me kompetencë profesionale absolute, tregon një itinerar të mundshëm drejt ndërgjegjësimit të vetvetes dhe drejt barazpeshimit të ndjenjave.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-53-68-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 272
  • Book dimensions: 140 x 206 x 18 mm

More About the Author

Robin Norwood -

All rights reserved. © 2015 Library Albania