Buy this product
800 Lekë

Vrasja e Roxher Akroidit ( Published by: Dudaj in 2005 )

Author:  Agatha Christie
Translator:  Taqo Trajçe

Më 1926, pasi kishte botuar mesatarisht nga një libër në vit, Agatha Christie shkroi atë që edhe sot vlerësohet si kryevepra e saj "Vrasja e Roxher Akroidit". Ndërkaq ky ishte libri i parë i Agatha Christie-it që u dramatizua, me titullin "Alibia", dhe u shfaq me sukses në West End.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-33-48-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 128 x 199 x 17 mm

More About the Author

Agatha Christie - 02 March 2019

Agatha Christie (1890-1976) shkrimtare e shquar angleze, e konsideruar si "Mbretëresha e krimit", sepse krijimtaria e saj gjithmonë ka pasur në qendër motive të botes së krimit, vrasjeve, grabitjeve etj. E njohur per 66 romanet e saj dhe 14 vëllimet me tregime, të cilat kryesisht kanë pasur personazhe ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania