Buy this product
300 Lekë

Një tutu më shumë ( Published by: Botime Pegi in 2012 )

Author:  Beatrice Masini
Translator:  Natasha Poroçani

Dileta është një nxënëse e re në Akademi. Ajo vjen nga një qytet i vogël e i largët. Familja e Xhoit e fton të jetojë në shtëpinë e tyre. Kështu, Xhoi ndihet gjithmonë e vëzhguar dhe është e detyruar ta përfshijë Diletën në çdo çast të jetës së saj, madje në çdo ngjarje. Si të mos mjaftonte kjo, Madamë Olenska është e pakënaqur nga e gjithë klasa dhe kjo gjë bën që të shpërthejnë mijëra dyshime te balerinat e reja.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-124-87-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 130 x 200 x 8 mm

More About the Author

Beatrice Masini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania