Buy this product
1000 Lekë

Në Mbretërinë e fantazisë 3 ( Published by: Botime Pegi in 2012 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

A keni ëndërruar ndonjëherë të udhëtoni në MBRETËRINË E FANTAZISË? A do të dëshironit të takonit shtriga, sirena, dra xhinde, xhuxhmaxhuxhë mjekroshë, gjigantë, zana... por edhe njëbrirësha, katallanë dhe njerëz-ujqër? Do t'ju pëlqente të fluturonit në shpinën e Dragoit legjendar të Ylberit? Le të nisemi së bashku atëherë, në këtë udhëtim aventuror në flatrat e Fantazisë!

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-200-42-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 371
  • Book dimensions: 145 x 195 x 33 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania