Buy this product
700 Lekë

Të kam xhan babi! ( Published by: Aeditions in x )

Author:  Grup autorësh

Një libërth tepër i ndjerë në të cilin lidhja e fortë dhe e patjetërsueshme midis babait dhe fëmijës pohohet me dashuri dhe ëmbëlsi. Ejani pra, dhe mos ngurroni të hyni në faqet e këtij libri të ngrohtë, që të prek në shpirt e të lumturon.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (x)
  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 999 56 41 788
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 24
  • Book dimensions: 240 x 260 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania