Buy this product
800 Lekë

Kutia prej llamarine ( Published by: Botimet MAX in 2008 )

Author:  Holly Kennedy
Translator:  Elvana Zaimi

Historia e Kenlit është një histori e dhembshurisë, e tragjedisë dhe e shpresës. Në një qytet të vogël mbushur me thesare të fshehura, vajza e re do të zbulojë njerëz që ia ndryshojnë jetën: Tomi përjetësisht i sëmurë (i cili e dashuron), plaku Maks, që i tregon se gropa e zjarrit ndonjëherë është ilaçi më i mirë, dhe deri te nervozja Leksi, që beson se jeta duhet jetuar. Vendimi që merr Kenli, do të vërë në provë lidhjen mes dy njerëzve përkundër plagës që mund t i ndajë.n Kutia prej llamarine është një roman dhembshurisht i mrekullueshëm, që tregon dëshirën e një gruaje për të shpëtuar gjithçka të dashur, ndërkohë që nderon edhe të kaluarën e saj.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-23-11-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 395
  • Book dimensions: 20 x 13 x 0 mm

More About the Author

Holly Kennedy -

All rights reserved. © 2015 Library Albania