Buy this product
1800 Lekë

Kronika e zogut kurdisës ( Published by: Skanderbeg books in 2010 )

Author:  Haruki Murakami
Translator:  Etta Klosi

Në rrethinat e Tokios, Okada, një burrë në moshë të re, është duke kërkuar macen e humbur të së shoqes. Ai jeton në “botën e ngushtë” të jetës së tij: gatuan, kujdeset për shtëpinë dhe merret më gjëra të së përditshmes të një njeriu pa ambicie. Por jeta e tij ndryshon nga një telefonatë e rastësishme e një gruaje. Shpejt ai do ta gjejë veten duke kërkuar edhe të shoqen. Okada bie nënjë shtjellë historish që përballin Japoninë e dikurshme me të sotmen, dhe ai vetë kthehet në qendrën e një misteri që nuk do ta durojë dot.

Price: 1800 Lekë
Buy this product
1800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Skanderbeg books (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-51-40-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 664
  • Book dimensions: 135 x 210 x 40 mm

More About the Author

Haruki Murakami -

Haruki Murakami ka lindur në Kioto të Japonisë në 1949 dhe tani jeton në afërsi të Tokios. Veprat e tij janë përkthyer në mbi 35 gjuhë të botës dhe renditet ndër shkrimtarët më të rëndësishëm japonezë mes Yukio Mishima, Kenzaburo Oe etj, si dhe mes shkrimtarëve më të kërkuar sot në botë. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania