Buy this product
800 Lekë

Njolla në mur ( Published by: Skanderbeg books in 2011 )

Author:  Virginia Woolf
Translator:  Elvana Zaimi

Libri me tregime i autores Virginia Woolf i titulluar “Njolla në mur” përmban 24 tregime interesante, të rrëfyera ne mënyrë brilante. Tek ky libër do të gjeni tregimet: Dora jonë, Njolla në mur, Kopshtet mbretërore, Sende të ngurta, Një roman i pashkruar, Shtëpi e magjepsur, E hënë a e martë, Kuarteti i harqeve, Blu dhe jeshile, Në kopshtije, Zonja Dallouej në Bond Strit, Kolegj femrash parë prej jashtë, Fustani i ri, Çaste të qenies: “Gjilpërat me kokë të Slejtërit nuk kanë majë”, Gruaja në pasqyrë, Gjuetia, Dukesha dhe argjendari, Lapini dhe Lapinova, Njeriu që donte sojin e vet, Prozhektori, Bashkë dhe ndaraz, Një përmbledhje dhe Trashëgimia.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Skanderbeg books (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-51-68-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 200
  • Book dimensions: 133 x 207 x 10 mm

More About the Author

Virginia Woolf -

All rights reserved. © 2015 Library Albania