Buy this product
1800 Lekë

Muzeu i pafajsisë ( Published by: Skanderbeg books in 2011 )

Author:  Orhan Pamuk
Translator:  Drita Çitaku-Turdiu

Ngjarjet e romanit “Muzeu i pafajësisë”, zhvillohen në verën e vitit 1975. Kemali, një djalë i ri i shtresës së lartë të Stambollit, është gati për t’u fejuar me Sibelin, një vajzë aristokrate, të shkolluar në Perëndim. Por një kthesë e beftë e fatit do ta kthejë Kemalin në “robin” e një dashurie me një shitëse të thjeshtë, kushërirën e tij, Fysunin. E gjithë bota e tij përmbyset dhe Kemali, do të ecë mes përpjekjesh, vuajtjesh dhe ëndërrimesh në spiralen e dashurisë së tij të afërt e të parrokshme.

Price: 1800 Lekë
Buy this product
1800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Skanderbeg books (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-51-75-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 656
  • Book dimensions: 135 x 210 x 33 mm

More About the Author

Orhan Pamuk - 02 March 2016

http://www.orhanpamuk.net/

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania