Buy this product
300 Lekë

I vogli Donat Argjendi ( Published by: Botime Pegi in 2003 )

Author:  Bedri Dedja
Translator:  Papa Kristo Negovani

Novela “I vogli Donat Argjendi”, është një nga rrëfenjat e para të letërsisë sonë për fëmijë. Autori i vendos ngjarjet në kohën e princërve shqiptarë. Djali i një prijësi rrëmbehet nga kusarët dhe pas shumë peripecish kthehet tek prindërit. Me një gjuhë të thjeshtë, autori iu përcjell fëmijëve mesazhin se liria fitohet me sakrifica dhe i mëkon me dashurinë për atdheun.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 978-99927-822-29-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 34
  • Book dimensions: 203 x 281 x 0 mm

More About the Author

Bedri Dedja -

All rights reserved. © 2015 Library Albania