Buy this product
700 Lekë

Të dielat te Tifani ( Published by: Toena in 2012 )

Author:  James Patterson
Translator:  Jona Xhufi

Xhejn Margo është një vogëlushe e vetmuar. Mamaja e saj, një producente e fuqishme në Broduej, i përkushtohet asaj vetëm një herë në javë, në udhëtimin e tyre të së dielës, kur shkojnë për të parë bizhuteri te Tifani. Xhejn ka vetëm një shok: një burrë të pashëm, inkurajues, gazmor, i cili quhet Majkëll. Ai është i përsosur. Por vetëm ajo arrin ta shohë. Megjithatë, Majkëlli nuk mund të qëndrojë përgjithmonë. Në 9-vjetorin e Xhejnit ai e braktis, duke i premtuar se ajo do ta harrojë shumë shpejt. Vite më vonë, kur Xhejn i ka mbushur tridhjetë vjeç, është po aq e vetmuar sikurse ishte fëmijë. Dhe, pavarësisht suksesit të saj si dramaturge, është gjithnjë e më shumë e bllokuar nga autoriteti i së ëmës. Më pas, ajo takon dikë – një burrë të pashëm, inkurajues, gazmor. Ai është i përsosur. Emri i tij është Majkëll…

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-831-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 276
  • Book dimensions: 130 x 200 x 20 mm

More About the Author

James Patterson -

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania