Buy this product
1200 Lekë

Predikuesi ( Published by: Dudaj in 2014 )

Author:  Camilla Läcberg
Translator:  Taqo Trajçe

Në bashkësinë peshkatare të Fjelbakës jeta është e veçuar, e qetë dhe, për disa, tragjikisht e shkurtër. Kishte pasur gjithnjë dyshime për një krim të shëmtuar pas zhdukjes së dy vajzave të reja në zonë rreth njëzet vjet më parë. Tani një djalë i vogël, duke luajtur, e konfirmon këtë të vërtetë të tmerrshme. Zbulimi i skeleteve të tyre, bashkë me kufomën e një viktime të re, e trondit thellësisht qytetin. Detektivi vendor, Patrik Hedstrom, që pret një fëmijë nga shoqja e tij Erika, vetëm mund ta marrë me mend se çfarë do të thotë të humbasësh një fëmijë. Kur zhduket një vajzë e dytë, vëmendja e Hedstromit përqendrohet te Hultët, një klan me keqbërës, fanatikë fetarë dhe kriminelë në armiqësi me njëri-tjetrin. Lista e të dyshuarve është e gjatë, por koha është e shkurtër - cili nga sekretet e errëta të kësaj familjeje do të sigurojë të dhënën jetike?

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-99943-0-361-8
  • Page nr.: 435
  • Book dimensions: 142 x 221 x 30 mm

More About the Author

Camilla Läcberg -

All rights reserved. © 2015 Library Albania