Buy this product
500 Lekë

Si ta ruajmë inteligjencën? (Këshilla për ta mbajtur mendjen në formë gjatë gjithë jetës) ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Alberto Oliveroi
Translator:  Guri Shyti

Ky libër paraqet një program stërvitor për ta mbajtur mendjen tonë në formë të përsosur në çdo moshë dhe për ta përgatitur atë që të plaket në mënyrën më të mirë. Autori propozon eksperimente me kujtesën, fjalëkryqe, analiza të fotografive dhe pikturave, si dhe teknika specifike për të përmirësuar përqendrimin dhe për të rritur efikasitetin e hemisferës së majtë dhe asaj të djathtë të trurit

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-13: 978-99943-37-13-0
  • Page nr.: 191
  • Book dimensions: 130 x 197 x 14 mm

More About the Author

Alberto Oliveroi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania