Buy this product
1000 Lekë

Kur shëronte Hipokrati ( Published by: Plejad in 2013 )

Author:  Uillder Penfild
Translator:  Guri Shyti

E shkruar nga njëri prej kirurgëve më të famshëm botërorë, ky libër bestseller për kohën e vet, jo vetëm lë gjurmë për materialin tërheqës dhe njohës që ofron, por fare mirë mund të thuhet se shërben si një sjellje dhe etik për këdo që punon dhe kontribuon për mjekësinë, ushtrimin dhe mbarëvajtjen e saj. Ai ka vlerë gjithashtu shteruese edhe për vetë mjekësinë si degë e specializuar universitare.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-99956-57-25-3
  • Page nr.: 353
  • Book dimensions: 143 x 207 x 30 mm

More About the Author

Uillder Penfild -

All rights reserved. © 2015 Library Albania