Buy this product
1900 Lekë

Sashenka ( Published by: 55 in 2011 )

Translator:  Ergys Petriti

“Sashenka” është historia ndër breza e grave dhe fëmijëve të një familjeje të sajuar dhe autori shpreson që të shijohet si e tillë: Një roman i ngushtë për një familje. Por frymëzimin e ka tek shumë histori, letra dhe raste që ai i ka gjetur në arkiva dhe ka degjuar në intervista gjatë dhjetë viteve që ai është marrë me studimin e historisë ruse.

Price: 1900 Lekë
Buy this product
1900 Lekë

Product Details

  • Publisher: 55 (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-106-00-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 568
  • Book dimensions: 155 x 230 x 30 mm

More About the Author

Simon Sebag Montefiore -

Simon Jonathan Sebag-Montefiore (lindur më 27 qershor 1Simoni u arsimua në Ludgrove School, Harrow, dhe Gonville and Caius College, Cambridge, ku studioi për histori. Librat e Montefiores, nga më të shiturit në botë, janë botuar në 33 gjuhë. Vepra e tij i parë historike, Catherine the Great & Potemkin, u ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania