Buy this product
2500 Lekë

Libri i madh i diturisë ( Published by: Aeditions in 2010 )

Translator:  Virgjil Muçi

Ky libër është burim themelor për për mendjen kureshtare të lexuesve, të rinj. Me njohuritë, faktet dhe ilustrimet fantastike, josh imagjinatën e çdo lexuesi.

Price: 2500 Lekë
Buy this product
2500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-94-44-9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 235 x 285 x 33 mm

More About the Author

Andrew Charman -

Jackei Gaff -

Arita Ganeri -

Rosie Greenwoo -

Steve Parker -

Philip Steel -

All rights reserved. © 2015 Library Albania