Buy this product
400 Lekë

Kështjella misterioze ( Published by: Bota Shqiptare in 2008 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Manjola Gjonaj

Në një fshat në Karpatet e Transilvanisë ndodhin disa ngjarje të çuditshme dhe vendasit besojnë se Chort (djalli) ka pushtuar kështjellën e zonës. Konti Franz de Télek, vizitor në këto terrene, intrigohet nga historitë dhe vendos të shkojë në kështjellë dhe të hetojë. Ai gjen të zotin e kështjellës, baronin Rodolphe de Gortz, me të cilin vite më parë ishte rival pasi dashuronin të njëjtën grua

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-11-25-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 123
  • Book dimensions: 130 x 200 x 5 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania