Buy this product
1500 Lekë

Historia e Spanjës ( Published by: Dituria in 2012 )

Translator:  Kujtim YmeriAnila BtriSonila Kora

Ky libër është një paraqitje e shkurtër e shekujve të historisë sonë, e krizave dhe mëdyshjeve të saj, e arritjeve social-ekonomike dhe e shpresës për ditë më të mira “Historia e Spanjës” nuk është vetëm historia e mbretërve dhe heronjve, por edhe ajo e parmendës dhe e kopeve, e udhëtimeve detare dhe e burokracisë, e ligjeve dhe librave, e mbi të gjitha, një kujtim për ata që vuajtën traumën e skllavërisë, shfrytëzimin apo dhimbjen, të cilët retorikat patriotike i kanë harruar.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-103-45-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 528
  • Book dimensions: 160 x 240 x 30 mm

More About the Author

Fernando García -

José Manuel -

All rights reserved. © 2015 Library Albania