Buy this product
620 Lekë

Rebeka e fermës Sanibruk ( Published by: Dritan in 2010 )

Translator:  Manushaqe Bako

Familja ka një numër të madh fëmijësh, po jo para të mjaftueshme për t'u kujdesur për të gjithë. Ndaj Rebeka duhet të largohet nga ferma e dashur Sanibruk për të jetuar me dy teto, të cilat thuajse nuk i njeh fare. Tetot kujtonin se e njihnin natyrën e Rebekës. Në fakt, ato kishin dëshiruar të merrnin motrën e saj më të madhe. Rebeka ka kurajë, zgjuarsi dhe një hijeshi krejt të veçantë, të gjitha këto do t'i nevojiten, madje shumë. Vajza fiton zemrat e të gjithëve që e njohin. Kjo është një ndër historitë më të pëlqyera nga fëmijët e tërë kohërave.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-21-37-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 205 x 15 mm

More About the Author

Kate Douglas Wiggin -

All rights reserved. © 2015 Library Albania