Buy this product
620 Lekë

Princi dhe i vobekti ( Published by: Dritan in 2008 )

Author:  Mark Twain
Translator:  Ajsela Koka

Eduard Tudori dhe Tom Kanti kanë të njëjtën moshë dhe të njëjtat tipare, vetëm se njëri prej tyre është djali i një të vobekti, ndërsa tjetri është trashëgimtari i fronit mbretëror të Anglisë. Kur rastësia bën që dy djemtë të takohen, ata, për t'u zbavitur, vendosin të ndërrojnë teshat. Po befas fati e hedh secilin prej tyre në botën e tjetrit. Tomi mëson si është jeta në rolin e trashëgimtarit të dashur nga të gjithë, ndërsa Princi mëson se çfarë duhet të durojnë lypsët. Kjo fabul e mrekullueshme e Mark Tueinit ka magjepsur lexuesit e vegjël për më shumë se njëqind vjet!

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-21-16-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 200 x 15 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania