Buy this product
620 Lekë

Histori misteri dhe terrori ( Published by: Dritan in 2011 )

Author:  Edgar Allan Poe
Translator:  Ajsela Koka

Dëgjoni të rrahurat e zemrës së një të vdekuri, mbani vesh ulërimat rrëqethëse të dikujt që është varrosur për së gjalli, shikoni hijen e një fantazme që ngrihet nga varri! Hyni në botën drithëruese, të frikshme, krijuar prej shkrimtarit të parë të madh amerikan të misterit e që të mban zemrën ngrirë, Edgar Alan Po. Insekti prej ari, Shembja e shtëpisë së Ashërve, Zemra tradhtare dhe Fuçia e Amontijados, katër prej tregimeve më të famshme të Posë, janë mbledhur këtu në një variant të lehtë për t'u lexuar e të vështirë për t'u harruar.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-99956-21-54-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 145 x 200 x 15 mm

More About the Author

Edgar Allan Poe -

All rights reserved. © 2015 Library Albania