Buy this product
620 Lekë

Monstra e Frankeshtajnit ( Published by: Dritan in 2008 )

Author:  Mary Shalley
Translator:  Ajsela Koka

Beteja epike midis njeriut dhe monstrës arrin pikën kulmore me historinë e famshme të Frankenshtajnit. Në përpjekje për të krijuar jetën, studenti i ri Viktor Frankenshtajn lëshon nga zinxhiri forca të pakontro-llueshme, duke vënë në lëvizje një varg të gjatë e tragjik ngjarjesh që e shpien edhe vetë Viktorin në buzë të greminës. Përpjekjet e tij për të shkatërruar krijesën e vet, ndërsa kjo e fundit shkatërron gjithçka të dashur për Viktorin, shpalosen në një histori të fuqishme, të paharrueshme dashurie, miqësie... dhe tmerri.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-21-15-5
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 200 x 15 mm

More About the Author

Mary Shalley -

All rights reserved. © 2015 Library Albania