Buy this product
650 Lekë

Një qytet lundrues ( Published by: Dritan in 2012 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Vladimir Bako

Ka, sidoqoftë, një numër shenjash paralajmëruese per keq. Njëri nga kapitenët e Greit Istërnit ka vdekur i mbytur. Një pasagjer është lënë në brakti i trallisur në thellësitë e anijes. Gjatë montimit të kaldajave, një mekanik eshtë mbyllur i salduar gabimisht në govatat e avullit. Ndonëse ky vapor ka kapercyer njëzet herë Aflantikun, askush nuk mund të mohojë se atë e pret një fat i paracaktuar. Megjithatë, është një kryeveper e ndërtimtarisë detare. Më shumë se një anije, një qytet lundrues! Dhe secili hipën në të mrekullohet. Për dreq! Edhe një herë, ende po pergatitet një dramë e re dhe terë aktoret e saj ndodhen të bashkuar rastësisht mbi vapor. Burra që ndeshen në duel. Dhe mallkimi i ndjek pas. Pa llogaritur katastrofën detare, më se të parashikuar. Një histori më dramatike se ajo e Titanikut.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-21-71-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 196
  • Book dimensions: 145 x 200 x 15 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania