Buy this product
450 Lekë

Të mjerët ( Published by: Dritan in 2007 )

Author:  Viktor Hygo
Translator:  Dritan Koka

Një dimër të tmerrshëm Zhan Valzhani vjedh një bukë për të ushqyer mbesat dhe nipërit e vegjël. Ai kapet dhe futet në burg - për nëntëmbëdhjetë vjet! Kur, më në fund, del, Zhani ndërron emrin dhe mundohet të nisë një jetë të re. Por inspektori zemërlig Zhaver dëshiron ta rikthejë në burg. Teksa Zhani fshihet nga njerëzit e ligjit, ai kujdeset për të sëmurët, të poshtëruarit dhe të varfrit - ata që njihen si..TË MJERËT!

Price: 450 Lekë
Buy this product
450 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2007)
  • Published in: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-953-9-2
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 140 x 205 x 10 mm

More About the Author

Viktor Hygo -

Victor Marie Hugo (shqiptimi: Viktor Hygo) lindi në Besançon më 26 shkurt të vitit 1802, ishte një dramaturg, poet dhe shkrimtar francez, i konsideruar si babai i Romantizmit si dhe një figurë dominuese në letërsinë franceze të shekullit XIX. Hygoi lindi ne Bezanson te Frances me 26 shkurt 1802 ai vdiq ne ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania