Buy this product
1200 Lekë

Shiko hënën ( Published by: Neraida in 2022 )


Duka është konfirmuar në dijeninë publike dhe atë mes entiteteve letrare të hapësirës shqiptare si poeti me fjalë të muziktë. Është një aftësi e shumëprovuar, nepërmjet disa qindra mijëra këngëve të shumë zhanreve. Duke qene "rob i bukurisë, (që) i përpij hiret e tua", Duka meriton konstatimin e T. S. Eliot si "krijues i muzikës përmes fjalës".

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Neraida (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928227881
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 262
  • Book dimensions: 135 x 205 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania