Buy this product
800 Lekë

Ngjyrat e viteve ( Published by: Mediaprint in 2022 )


Një imazh i pangjyrë i Tiranës së viteve 80, një adoleshente që rend rrugëve të heshtura me deshirën për të zbuluar botën e ndaluar nëpërmjet ekranit të vogël, dhe ai veshur me zbehtësinë bardhë e zi të kohës. Ngjyrimet e imagjinatës do ta ndihmojnë Artën adoleshente të endërrojë përgjatë errësirës së turbullt të një periudhe të vështirë. Vitet ndërkohë kalojnë, koha ndërron imazhin e saj. Arta, si pa kuptuar ndjen se është rritur. Jeta pashmangërisht do të hyjë në labirinte aventurash që ajo kurrë s'do t'i kish imagjinuar më parë. Si do të jetë raporti i vajzës me ngjyrat e jetës më tej? A do t'i qëndrojnë ato pritshmërive të saj, a do të kenë të njëjtin ndriçim fantazie apo do të kthehen papritmas në zhgënjime e iluzione të thyera? Si do të jetë në përballje me ëndrrat e adoleshentes së dikurshme, raporti i së nesërmes? Në qendër të gjithë kësaj vorbulle të rrëmujshme ndryshimi është Arta dhe bota e saj.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928086099
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 144
  • Book dimensions: 140 x 209 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania