Buy this product
1250 Lekë

Engjëlli i hakmarrjes ( Published by: Dituria in 2022 )


Historia e këtij libri ka në qendër një komplot ndërkombëtar djallëzor, që nis nga Salla Ovale e Shtëpisë së Bardhë dhe zhvillohet përgjatë rrugëve përvëluese të Buenos Ajresit, në atmosferën e rafinuar të Parisit dhe Romës deri në hijet e errëta të mjediseve të Bukureshtit. E bllokuar në rrjetën e padukshme dhe vdekjeprurëse të këtij komploti është Meri Eshli, një studiuese e re, e bukur, eksperte për politikat e vendeve të Europës Lindore që, befas, nga profesorë në një universitet të Kansasit emërohet ambasadore në një vend përtej Perdes së Hekurt.

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928366375
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 352
  • Book dimensions: 140 x 208 x 27 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania