Buy this product
500 Lekë

Lunatik ( Published by: KUMI in 2022 )


Jeta është shumë e bukur, nëse nuk lejoni asnjë në tokë t'ju nxijë qiellin që keni mbi kokë. Riskun tënd askush nuk ta merr dot, e jotja do të gjejë dhe qofsh milje larg. Çfarë është caktuar për ty në këtë botë, mes qindra ecejakeve, tek ti kthehet prapë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: KUMI (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928340597
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 113
  • Book dimensions: 135 x 206 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania