Buy this product
700 Lekë

Ferma e kafshëve ( Published by: in 2022 )

Author:  George Orwell

Përralla e famshme e George Orwell dhe portretizimi satirik i politikës, e bëri autorin një figurë të urryer për komunistët europiane, por ndihmoi, gjithashtu, të gjithë qytetarët që kerkojnë drejtësi dhe barazi, të kuptojnë rreziqet që mbartin revolucionet e shkuara keq. "Një libër shumë i keq, por shumë i mençur", e cilësoi Simone de Beauvoir, ndërsa CIA, fshehurazi, sponsorizoi prodhimin dhe shpërndarjen e një filmi vizatimor të mbështetur te ky roman, si përpjekje subversive kundër bllokut komunist.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928472823
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 145
  • Book dimensions: 114 x 178 x 12 mm

More About the Author

George Orwell -

EricArthurBlair (25 qershor 1903-21 Januar 1950), i njohur më mirë me pseudonimin George Orwell, çfarë një English novelist, eseistit, gazetari dhe kritiku. Puna e tij është shënuar me prozë kulluar, ndërgjegjësimin e padrejtësisë sociale, kundërshtimit të totalitarizmit, dhe mbështetje të hapur ndaj ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania