Buy this product
1200 Lekë

Udhëtim në Venecie ( Published by: Toena in 2022 )

Author:  Lena Manda

Udhëtim në Venecie, apo udhëtim me Venecian? Manja, Ifigjenia dhe Penelopi aty gjenin strehë sa herë që në jetën e tyre vinte një ndryshim i papritur apo një ngjarje e pakëndshme. Në atë sallon, që ngjante si i një tjetër epokë, të ulura nepër kolltukë të larë me ar, pinin çaj me filxhanë prej porcelani dhe, së bashku me Venecian e tyre të dashur, udhëtonin me mend në Qytetin e Dozhëve... Atëherë çdo gjë dukej më e lehtë. Zemrat hapeshin, buzët flisnin dhe sytë lotonin...

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928376039
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 600
  • Book dimensions: 140 x 202 x 45 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania