Buy this product
1200 Lekë

Mos ia thuaj askujt ( Published by: Dritan in 2019 )


Marr frymë thellë dhe ndaloj kur më godet një aromë e dobët kimikati. Bëhet më e fortë "ndërsa zbres shkallët dhe drejtohem për në oborr. Me shpinën nga dritat, nuk mund të shoh shumë dhe thuajse pengohem mbi diçka të hedhur në bar. Përkulem dhe e marr. Është nje kanoçe boje me spruco, së cilës i mungon kapaku. Kete po nuhas: bojë e freskët. Po nga vjen? Kthehem përsëri drejt qendrës kulturore. Pjesa e jashtme e ndriçuar mirë duket njësoj si më parë. Nuk ka asgjë tjetër afër që mund të jetë Iyer së fundmi, perveç... Tabela e qendrës kulturore ndodhet në mes të fushës me bar, midis ndërtesës dhe rrugës. Ndodhem praktikisht mu mbi të, përpara se të mund të shoh qartë në shkëlqimin e zbehtë të hedhur nga drita më e afërt e rrugës. Shkronjat e kuqe mbulojnë pjesën e prapme të tabelës nga lart poshtë, të errëta në krahasim me drurin e zbehtë:

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928377104
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 300
  • Book dimensions: 148 x 208 x 25 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania