Buy this product
1400 Lekë

Elizabeta dhe të tjerat ( Published by: in 2022 )


E njohim të gjithe. Por, a e njohim vërtetë? Marka e saj gjendet nëpër pjata, filxhane, Çajnikë, rroba. madje edhe nëpër shishet e xhinit. Pullat me imazhin e saj janë të vetmet që nuk kanë nevojë për emrin e shtetit që i ka emetuar. Stili i saj, çanta e vogël tek gjunjët dhe kostumet pastel e kanë bërë një ikonë globale.Çdo lëvizje apo vështrim i saj vëzhgohet, studiohet dhe analizohet. Shumë janë përpjekur t'ia eksplorojnë jetën intime dhe personalitetin, por mbretëresha e Anglisë, pas thuajse shtatëdhjëtë vitesh mbretërim e nentëdhjëtë e pesë vite jete, vazhdon të mbetet një mister për këdo që përpiqet ta lexojë.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928357885
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 372
  • Book dimensions: 147 x 206 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania